Најновије

Сертић: Издато 300 кредита и ниједан "преко везе"!

БЕОГРАД – Министар привреде Жељко Сертић изјавио је данас да је Фонд за развој од септембра прошле године до данас издао преко 300 кредита и да су сви додељени по крајње транспарентним условима.
Жељко Сертић (Фото: ЈуТјуб)

Жељко Сертић (Фото: ЈуТјуб)

„Ни један једини кредит није издат зато што је неко имао везу у Фонду, нити зато што је неко некоме морао да плати неки проценат од кредита који је издат. Ниједан сумњиви кредит није издат”, рекао је министар у Привредној комори Србије. Он је позвао све привреднике који испуњавају услове за добијање изузетно повољних кредита, да се кандидују код Фонда и навео да је велики број до сада искористио ту могућност. Говорећи о недавно усвојеној Стратегији развоја малих и средњих предузећа, Сертић је навео да је то у последњих 30 година први документ који врло јасно стратешки опредељује Владу Србије ка чињењу конкретних ствари како би се амбијент уподобио за привреду.
Прочитајте још:ДСС: Лекс специалис за „Београд на води“ је корупционашки закон!Ружица Вељковић лагала да је чланица групе Моделс!?
Он је рекао да нигде у свету држава не обезбеђује посао предузетницима, поручио им да их нико не може заштити од конкуренције, а да држава ствара предуслове за једнаке услове за све учеснике на тржишту. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА