Најновије

Украјина: Експлозија у Харкову

Нова експлозија, окарактерисана као терористички напад, одјекнула је ноћас у центру Харкова, велико, када је оштећен држач националне заставе, али није било жртава.
Експлозија (Фото: belanaja.com)

Експлозија (Фото: belanaja.com)

"Експлозија је класификована као терористички акт", рекла је портпаролка регионалног тужиоца Вита Дубовик. Оштећен је носач заставе, активирани аларми на паркираним аутомобилиима и избијени прозори на оближњој згради универзитета медицине. Харков, велики индустријски и клутурни центар од 1,4 милиона становника, главни је град области која се граничи са проруским областима Доњецк и Луганск и под контролом је власти у Кијеву. Последњих месеци у том граду било је више експлозија у војним или стратешким постројењима. Власти у Кијеву кажу да се ти напади организују из Русије да би се дестабилизовала та украјинска област где постоји фабрика за производњу авиона као и фабрика тенкова.
Прочитајте још:АКО НЕКО НЕ ВЕРУЈЕ ДА СМО БЛИЗУ РАТА: ЕУ гради граничне торњеве, Русија допрема ракете!Зашто САД неће дати Кијеву 1000 „Абрамса” и зашто ни са њима не би стигао до Москве?
Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА