Најновије

ОВИХ 10 СТВАРИ ВЕРОВАТНО НИСТЕ ЗНАЛИ О ХИТЛЕРУ: Измислио секс-лутку на надувавање

Адолф Хитлер је био немачки политичар и вођа Нацистичке партије, који је 1933. постао немачки канцелар. После смрти председника Паула фон Хинденбурга прогласио је себе за фирера (вођу) и успоставио тоталитарни режим у Немачкој, који је трајао све до његовог самоубиства 1945. године.
Адолф Хитлер (Фото: Википедија)

Адолф Хитлер (Фото: Википедија)

Све ово до сада сте можда знали, али ових 10 ствари ће вас сигурно шокирати. Ово су занимљиве чињенице о нацистичком вођи које до сада нисте знали: 1. Номинација за Нобелову награду за мир Хитлер је 1939. године номинован за Нобелову награду за мир од стране Ерика Бранта, члана шведског парламента. Наиме, он је био посвећен антифашизму и сама номинација је била шала, а његов сарказам није наишао на одобравање. 2. Патентирао је секс-лутке на надувавање Наредио је да се направе лутке које војници могу да ставе у торбу, јер су немачки ратници често оболевали од сифилиса због контакта са француским проституткама. 3. Његова прва љубав била је Јеврејка Са 16 година, Адолф је написао многе љубавне песме посвећене једној Јеврејки, међутим они се никада нису срели. 4. Водио је прву антипушачку кампању Ова нацистичка кампања није дозвољавала пушење у јавном превозу, а војници су имали организована предавања о штетности пушења. 5. Био је вегетаријанац Хитлер је изричито забрањивао суровост према животињама, па је у складу са тим ограничио лов и тестирање лекова над њима. Њих је заменио Јеврејима, а законом је забранио искоришћавање и мучење недужних животиња. 6. Када је био дете, спасао га је свештеник Са само четири године, Хитлера је од дављења спасао један дечак. Он је скочио у залеђену воду и спасао му живот. Касније, он је постао свештеник и доживотно жалио због спасавања нацистичког вође. 7. Британски војник му је поштедио живот Један британски војник је за време Првог светског рата спасао Хитлера иако је имао наређење да га убије. Хитлер је касније пронашао новински чланак о војнику Хенрију, препознао га и сачувао у својој архиви. 8. Хтео је да направи "Музеј истребљења расе" Планирао је да сакупи хиљаде предмета који су припадали Јеврејима и направи овај музеј након рата. Колекција од 200.000 предмета је фотографисана и заведена у књиге. 9. Никада није крочио ни у један концентрациони логор Увек се држао подаље од прљавих послова и никада није био у логорима. Наређења је издавао тихо и никада није остављао писмене трагове са налозима за убијање и геноцид. 10. Имао је један тестис У једној бици је био повређен када су му страдали стомак и интимни делови тела. Због тога је остао без једног тестиса, а ратни лекари су исто потврдили.
Прочитајте још:НАЈПРЕЦИЗНИЈИ НА СВЕТУ: Руски снајпер Лобаев К14 (ВИДЕО)ЗВЕЗДАНЕ СТАЗЕ НА СССР НАЧИН: Обелодањен пиштољ за свемирску борбу прса-у-прса!
Извор: avaz.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА