Најновије

Снег одсекао 100 породица од света

БЕОГРАД - Због висине снежног покривача око 100 домаћинстава месних заједница у Новој Вароши, која се налазе на надморској висини већој од 1.000 метара, одсечено је од света.
Снег (Фото: ЈуТјуб)

Снег (Фото: ЈуТјуб)

Највеће тешкоће су у селима Мишевићи, Јасеново и делу месне заједнице Бела Река, где снега има више од 50 центиметара, а снежни намети достижу и један метар. Јужна Морава излила се на пут 215 код места Ђунис, због чега се саобраћај одвијао само једном траком, до синоћ, кад је нормализован. Саобраћај на Ибарској магистрали код Богутовца од јуче функционише у обе траке након што је уклоњена земља која се прекјуче обрушила на део коловоза. У богутовачком засеоку Омар покренуло се клизиште на површини од око 2,5 хектара, које би могло да угрози неколико домаћинстава. - У селу Горња Сабанта код Крагујевца једна кућа је услед клизишта потонула 40 цм, а породица која ту живи је исељена - рекао је заменик начелника Сектора за ванредне ситуације Бојан Томић.
Прочитајте још:АЛАРМАНТНЕ БРОЈКЕ: Умрло 793 људи чекајући посао у Србији!ОВО ЈЕ НАЈЈАЧА ФИЛМСКА ТУЧА ИКАД: Индијски бодибилдер руши све пред собом! (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА