Најновије

Исламска држава расписала конкурс за посао: Проверите да ли испуњавате њихове услове

Терористичка организација Исламска држава расписала је конкурс у којем тражи медицинске сестре за болнице на територији коју контролишу. Основни услов је познавање енглеског језика.
Исламска држава (Фото: sunnewsonline.com)

Исламска држава (Фото: sunnewsonline.com)

Исламска државе такође покушава да и за тренутно запослено медицинско особље уведе обавезу познавања енглеског језика. Поред тога, сви који желе посао морају бити спремни да раде у било којем месту под контролом Исламске државе. Дејли Мејл пише како чак ни Национална Здравствена Служба, као кровна организација у Великој Британији, није увела обавезу познавања енглеског за медицинско особље ни тестирање за оне који су већ запослени. Исламска држава планира да отвори и нову медицинску школу у Раки, главном граду ове парадржаве. Сви који буду желели да упишу ову школу морају да положе тест енглеског језика. Они који заврше ову школу мораће најмање две године да раде у болницама под контролом Исламске државе.
Прочитајте још:Ако НАТО запрети Србији, руске ракете са Крима су ту за пар минутаЧиме и како Русија може да одговори Америци у глобалном рату
Извор: ЦДМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА