Најновије

РАЗВРАТ У ДОМУ ЗДРАВЉА: Директор је хтео секс са мном!

ВАЉЕВО - Пуних осам месеци директор Дома здравља др Миливоје Симовић ми се удварао и сексуално ме узнемиравао, а кад сам га одбила, постала сам жртва мобилнга и само ме премештају из службе у службу.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Ово тврди медицинска сестра ваљевског Дома здравља Радица Јанчић (44). Она каже да је ласцивне поруке од директора добијала у дужем временском периоду, а неке од њих је и обелоданила. У порукама које су стигле с броја др Симовића на њен број између осталог пише: „Пољупци за тебе“, „Само оздрави што пре“ и „Можеш ли доћи у ДЗ око 16.30“. - Моје муке су почеле две године након што сам почела да радим у Дому здравља. Директор ми је од маја до октобра те године упорно слао поруке сексуалне природе. Кад нисам пристала, прво су ме шиканирали у служби кућне неге, а после сам, без разлога, пребачена у службу хитне помоћи, иако сам због болести морала да радим на месту без физичког напрезања - истиче медицинска сестра. Радица је на годишњем одмору и страхује да ће по повратку на посао бити распоређена на друго радно место. Др Симовић негира оптужбе и наглашава да му је цео случај намештен. - То јесте мој број, али су те поруке измонтиране. Нисам јој писао нити јој се удварао и узнемиравао је, ја сам породичан човек и с дотичном немам ништа. Није истина да је жртва мобинга, а у службу хитне помоћи је пребачена по сопственој жељи - истиче директор.
Прочитајте још:СЛУЧАЈ ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ(3): Отац оптужен да је обљубио ћерку, он тврди да није крив!ЈЕЗИВО: Ако сте мушко на један од ових шест начина ћете вероватно умрети!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА