Најновије

Будва: Црногорски таксиста пребио тројицу Руса

БУДВА- Будванска полиција ухапсила је таксисту М. В., осумњиченог да је прексиноћ тешко претукао тројицу руских држављана.
Такси (Фото: Freeimages.com)

Такси (Фото: Freeimages.com)

Из полиције је “Вијестима” незванично речено да је тридесетогодишњак насрнуо на Русе, након што су се они оштро побунили због превисоког рачуна за веома кратку вожњу у центру Будве. Инцидент се догодио око 23 х, ночиглед бројних пролазника, када су туристи ушли у такси и тражили вожњу до оближње дискотеке. Полиција претпоставља да су Руси знали цену такси услуга - километар/евро, јер су се побунили када је рачун на таксиметру недуго након што су кренули већ достигао цифру од девет евра. Тада је настало комешање у ауту и руски државаљни тражили су да таксита заустави ауто у центру. Један од туриста под утицајем алкохола потом је жустрије реаговао и ухватио таксисту за врат. Према речима очевидаца, Руси су изашли из возила, одбили да плате рачун и тада заједно насрнули на таксисту, што су они демантовали у изјави полицајцима. Тада је почела туча, а двојица руских држављана су тешко повређена. Један је завршио на лечењу у рисанкој болници, а други у Клиничком центру.
Прочитајте још:Погледајте како су српски гардисти марширали Црвеним тргом (ВИДЕО/ФОТО)Српски четници крећу на Куманово
Таксиста је тужиоцу рекао да се само бранио од туриста који су га напали због рачуна. Подгоричанину који ради у Будви одређен је притивор до 48 сати, а данас ће бити приведен и судији за истрагу. На терет му се ставља кривично дело - угрожавање безбедности. Извор: Вијести.ме

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА