Најновије

Бугарски националисти се организују: Желе заједно са четницима да ратују у Македонији

СОФИЈА - Бивши посланик бугарског Националног покрета Атака Павел Чернев каже да многи младићи из Бугарске желе заједно са српским четницима да оду као добровољци у Македонију. Чернев који је својевремено цепао тзв. заставу Косова у бугарском парламенту каже да је у контакту са српским четничким командантом Братиславом Живковићем и да организују добровољце.
Павел Чернев (Фото: Newsline.bg)

Павел Чернев (Фото: Newsline.bg)

- Многи Бугари желе да оду у Македонију али нажалост наша Влада не жели да помогне. У контакту смо са Братиславом Живковићем који предводи момке из Србије и ми ћемо се удружити. Албански терористи су трговци наркотицима, криминалци и плаћеници који су спремни на све - каже Чернев. Подсећамо, током боравка четника у Новорусији у њиховој јединици је било бораца из Бугарске. Према сазнањима Правде, први представници Четничког покрета и добровољца из Бугарске ће већ данас стићи у Македонију. Према речима Братислава Живковића, пре било каквих других активности, он ће у Куманову прво ступити у контакт са македонским званичницима како би покушао да договори учешће својих бораца у антитерористичким операцијама.
Прочитајте још:УПОЗОРЕЊЕ КИЈЕВУ: Почне ли нови рат, сломићемо кичму украјинској армијиАМЕРИКА РЕЖИРАЛА РАТ У МАКЕДОНИЈИ: Шиптарски терористи добили сигнал из Вашингтона за напад(ИНТЕРВЈУ) Четнички командант Живковић: Србија, Македонија и Црна Гора треба сложно да ударе на Албанце
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА