Најновије

Савети Рона Џеремија како да радите неке ствари

Након што је 2013. замало преминуо због дисекције аорте, порно икона Рон Џереми је решио да утиче на свест свих нас у вези са здравом исхраном и гојазношћу.
Рон Џереми (Фото: Јутјуб)

Рон Џереми (Фото: Јутјуб)

"Ви сте оно што једете и замислите колико болничких кревета би било слободно када бисмо сви водили рачуна о томе шта једемо", каже у документарцу који је снимио, а који се под називом "Рон Џеремy: Life After the Buffet", продаје путем интернета. У том филму он говори о томе како је дошло до тога да има две операције које су му промениле живот. "Имам добре гене, моји родитељи су витки и јаких мишића, али сам због крвног притиска увек имао проблеме, нарочито услед велике љубави према храни. Одбијао сам да узимам лекове, пре свега јер сам бринуо како ће утицати на мој радни учинак", каже Рон и додаје да се све променило након "сусрета са смрћу".
Прочитајте још: ЗАНИМЉИВО: Барено јаје у облику срца (ВИДЕО)Страћатела торта са бананама
Сада има 62 године и, веровали или не, и даље снима! изгубио је неколико килограма захваљујући томе што се придржава прописаног режима исхране и редовних шетњи. "Љубав према храни је једна од најгорих зависности", упозорава нас Рон, а његови савети за здравље и дуговеченост су: - једите паметно - једите умерено - једите од све али мало - крећите се што више - редовно мерите крвни притисак - радите превентивне лекарске прегледе - не одбијајте преписане лекове Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА