Најновије

Вита избачен из стана због оргијања

Нови укућанин “Парова” Никола Матовић пре уласка у ријалити открио је да познаје Виту Тарота и да га је лично избацио из стана који му је изнајмљивао, јер је у њему оргијао. Наиме, музичар каже да је срећан што Вита није у вили, већ у Змајевом гнезду, јер би сигурно између њих двојице дошло до сукоба.
Вита Тарот (Фото: Јутјуб)

Вита Тарот (Фото: Јутјуб)

- Један пријатељ и ја смо изнајмили Вити Тароту стан, јер је дошао са причом да му треба простор где ће масирати муштерије. Ми смо му изнајмили стан и после неког времена, комшије су се скоро свакодневно жалиле на буку. Затим су почеле да нам стижу пријаве због тога што у стан долази свита људи која ту остаје целу ноћ. Схватили смо да се он уопште не бави масажом, већ оргија у стану. Покушали смо неколико пута да га опоменемо и скретали смо му пажњу да се комшије жале на буку, али узалуд - прича Никола и додаје: - Њему је чак и полиција једном куцала на врата, јер су комшије звале да се жале. То је била кап која је прелила чашу! Отишли смо у стан, мој пријатељ и ја, и рекли му да се за пет минута спакује и изађе. Није га било срамота, него је безобразно одговарао и улазио са нама у расправу. Рекао сам му у једном моменту: “Изађи сам, неће бити пожељно да те ја, својим властитим рукама избацим”. Тада је схватио да је ситуација озбиљна, спаковао се и од тада га нисам видео. Чујем да он сада гледа у карте и масира укућане, причао је чак како ради на неким плажама, масира и прориче судбину. Класичан преварант! Који масер, који тарот, треба да га је срамота, да се завуче у неку мишију рупу, а не да се шета по телевизији. Ко зна колико је људи преварио - завршава Никола. Масирао укућанку по грудима Након што је Вита Тарот први имао секс са Абелом, одлучио је да заведе још коју такмичарку, па је тако једну од “змајица” масирао по грудима. Прво је почео да јој масира леђа, а затим је спуштао руке све ниже. Када је видео да жена не реагује, он јој је руке ставио на груди и кренуо да их масира. С обзиром на то да се “змајица” није бунила, већ јој је пријало, Вита је масирао око пола сата.
Прочитајте још:РАЗУЗДАНИ ПАРОВИ! Тројка „у Змајевом гнезду“ (ВИДЕО)ПОЛИТИЧАР УШАО У ПАРОВЕ: Дачић би ме убио због секса пред камерама!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА