Најновије

Бојана и Виктор успешни у Риму

РИМ - Српски тенисер Виктор Троицки савладао је данас Аустралијанца Бернарда Томића са 7:6 (7:3), 6:7 (4:7), 7:6 (7:4) у првом колу мастерса у Риму.
Тенис (Фото: pixabay)

Тенис (Фото: pixabay)

Троицки се реванширао Томићу за пораз на турниру у Делреј Бичу почетком године и после два сата и 46 минута дошао до тријумфа, па је изједначио резултат у међусобним окршајима на 2:2. Српски тенисер је могао и раније да реши меч, пошто је при вођству од 5:4 у трећем сету сервирао за победу, али је дозволио противнику брејк. Наредни противник Троицког биће Шпанац Фелисијано Лопез, који је био бољи од Ника Кирјоса из Аустралије - 6:4, 7:6 (7:4). Мастерс у Риму игра се за укупан наградни фонд од 3,8 милиона евра. Српска тенисерка Бојана Јовановски успешно је стартовала на WТА турниру у Риму пошто је данас у првом колу победила Каролин Гарсију са 7:6 (7:4), 4:6, 6:2. Јовановски је после скоро два и по сата успела да елиминише боље рангирану француску тенисерку, 30. на WТА листи. Она је у главни жреб турнира дошла из квалификација, а њена наредна противница биће Американка Медисон Киз, која је била боља од земљакиње Медисон Бренгл резултатом 6:2, 6:4.
Прочитајте још:
Киз је тренутно 17. тенисерка на свету и постављена је за 15. носиоца на турниру. Турнир у Риму игра се за наградни фонд од 2,7 милиона евра. Извор: Танјуг    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА