Најновије

Кумановски ефекат: Десница у Србији тражи враћање обавезног војног рока!

БЕОГРАД- Српска радикална странка, Образ и СНП Наши поводом војних сукоба у Македонији траже враћање служења обавезног војног рока као начина да се одговори на претње које су озбиљно угрозиле безбедност Србије. На трибини под називом “Обавезни војни рок- Одговор на претње Србиjи” заказаној за среду са почетком од 18 часова на Теразијама 45,  о овој теми ће говорити лидер Србског Образа Младен Обрадовић, председник СНП Наши Иван Ивановић и председник омладине СРС Београд/ центар Драган Пилиповић. 
Срби у Москви (Фото: РИА)

Срби у Москви (Фото: РИА)

Како организатори наводе систематско уништавање српске војске је у протеклих 15 година нарушило безбедност државе. Последњи догађаји у свету, криза у Украјини, ратови у Сирији и Либији, као и терористички напад у Куманову показали су да је питање јаке и војске од кључног значаја за очување једне државе.
Прочитајте још: 

СРС: Распиривачи аутошовинизма, мржњом према сопственом народу уништавају наше друштво!

Шешељ: Нема ни поштења, ни морала, ни правде, ако не рехабилитују Дражу!
Након пропалог експеримента са професионализацијом војске, СРС- Образ-Наши позивају на враћање обавезног војног рока који би подизањем броја војно обучених људи био једина опција која може да гарантује безбедност Србије од непријатеља у окружењу- истичу организатори иницијативе. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА