Најновије

Обама распаљује Трећи светски рат

САД - Уредник утицајног америчког портала "Салон" објавио је текст у којем оптужује америчког председника, Барака Обаму, да "распаљује" Трећи светски рат.
Обама са Бајденом (Фото: whitehouse.gov)

Обама са Бајденом (Фото: whitehouse.gov)

Патрик Л. Смит пише да политика САД-а води ка инвазији Русије, те да је то очигледно у новом закону који је донела Врховна рада у Украјини, а којим се омогућава "странцима" да служе војску у Украјини. Смит се пита колико је још потребно да се раскринкају планови Вашингтона да дестабилизује Москву. Он истиче да је украјински закон један од делова тог плана који је скован у Америци, а чији крајњи циљ јесте инвазија Русије и отпочињање рата са Русијом. Смит пише да се "амерички војници шетају Европом" и покушавају да оставе утисак о Москви као претњи, док се у Украјину депортују инструктори који помажу отворено украјинској армији.
Прочитајте још:ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Џон Кери дошао код ПутинаСИЛА РУСИЈЕ: Цео снимак дела параде са тешком артиљеријом и авијацијом! (ВИДЕО)
Обама је дволичан и истовремено говори да "не жели рат" и да "не жели конфликт са Русијом", наводи овај амерички новинар. "Ако не желите рат господине Председниче, како је могуће да смо дошли овде где смо сада?", пита у тексту Смит. Смит означава политику Обаме као "распаљивање Трећег светског рата" и упозорава америчку јавност на могуће несагледиве последице актуелне америчке политике. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА