Најновије

ТИЈАНА АЈФОН ПРЕТИ ИЗ ПАРОВА: Булате, растурићу ти брак! На све сам спремна!

Тијани Ајфон, учесници ријалитија Парови, није свеједно што ће се њен бивши дечко Марко Булат оженити овог месеца, па му је из луксузне виле поручила да ће му растурити брак са Маријом Николић.
Тијана Ајфон (Фото: Фејсбук)

Тијана Ајфон (Фото: Фејсбук)

"Нека му је са срећом, стварно. Мени је Марко рекао да не жели више никада да се венча. Чула сам да та девојка ради у полицији. Пљунућу га када га видим јер није нормалан када то ради. Не бих волела да ме позове на свадбу. Нервирам се, не волим такве особе, нека се пази када изађем, уништићу му брак, није свестан шта сам све у стању да урадим", испричала је Тијана, која се осим на Марка, осврнула и на изјаву Ружичине сестре да се бави проституцијом и да је њена цена 100 евра. "Ружичина сестра ме провоцира јер је фрустрирана због Ружице и зато иде около и прича како радим као пословна пратња. У тој причи нигде нема истине јер да ја то стварно радим не бих онда имала потребе да радим у соларијуму. Мислим да је била повређена због свега што се десило између Ружице и мене и свега што смо открили овде", рекла је такмичарка.
Прочитајте још:Криминалац претио Мими Оро пиштољем због лошег секса!ДНО ДНА: Атина Ферари мртву Тијану Јурић назвала дрољом! (ФОТО, ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА