Најновије

АТИНА ФЕРАРИ: Замишљам да људима једем очи и убијам бога у њима!

БЕОГРАД - Избачена учесница ријалити-шоуа „Парови“, самозвана го-го плесачица Кристина Марковић - Атина Ферари јуче се у видео-поруци коју је доставила ТВ Хепи, конфузном изјавом пуној нелогичности, немушто извинила породици Тијане Јурић због бруталног вређања њихове покојне ћерке!
Атина Ферари (Фото: Јутјуб)

Атина Ферари (Фото: Јутјуб)

Без великих емоција, прво је негирала да је написала да је покојна Тијана заслужила то што јој се догодило јер је за живота била дронфуља, да би само минут касније потврдила да је Фејсбук профил њен!Онда је рекла да је новинарки с којом је разговарала док је била у шоуу признала да је написала скандалозне статусе јер је хтела да је продукција избаци?! Нисам ја - Ја се јавно и заиста од срца извињавам свој нашој популарности (?!), јавности и породици Јурић због свега. На насловној страни Курира осванула сам као неки монструм, с тако неком болесном изјавом. Ја то нисам рекла, никад у животу не бих рекла нешто злонамерно, нарочито кад је у питању смртни случај. Не бих желела да се то икоме догоди, јер ћу и ја имати дете једног дана... - рекла је Атина у видео-поруци. Међутим, већ у следећој реченици играчица је признала да је новинарки, описујући да јој је пришла са „отменим ставом харизме“, рекла све што је малочас порекла! - Кроз кокетирање и смех показала ми је телефон и Фејсбук профил „Атина тигрица Ферари“ на којем се покојна Тијана омаловажава и све то огавно што стоји. Рекла сам: Да, то је мој профил. Да ја сам то написала. Знала сам да ће ми то бити антиреклама и да ћу бити избачена - без трунке срама испричала је играчица. Међутим, старлета не показује ни трунку кајања и по свој прилици се на наговор продукције телевизије извинила, а у прилог томе иде и њена изјава коју је дала прексиноћ, по избацивању из ријалитија. Иначе, избацивање из шоуа прославила је проводом по престоничким кафанама. - Када будете послушали моју изјаву, и ви ћете можда лумповати. Не знам, зависи да л‘ пијете, а мени адвокат не треба - рекла је Атина. Игор Јурић, Тијанин отац, оставио је поруку на Твитеру: - У цењеној емисији "Парови" громаде од људи назвале су убијено дете од 15 година дрољом. Национална телевизија.Опрости им, боже... Болесна промоција Клинички психолог Милана Костића каже: - Многи људи иду на то да изазову било какав ефекат да би се промовисали, али промовисати се на такав начин чиста је патологија. Социјални психолог Весну Томић каже да Атини Ферари нема помоћи. - У њеном систему вредности то није погрешно. Огавно је да се друштвеним маргиналцима даје статус некаквих јавних личност - каже она. Атинин брат Крсто Марковић каже да осуђује сестрине изјаве:- Она је рекла шта је имала. Наравно да је осуђујем. Не подржавам ниједан злочин који се деси у свету и Србији. То је тотално погрешно. Из њене званичне изјаве тачно ћете видети шта је, како и зашто било.

Реаговања

Зоран Бабић, СНС: Шокиран сам - Као отац деце која су сличних година као покојна Тијана, шокиран сам! Толика количина примитивизма, мало је рећи глупости, у једној таквој изјави. Морамо као друштво ово да осудимо. Милан Живадиновић, тренер: Скандал и брука - То је брука и срамота. Проблем је што нам намећу да такве сподобе буду узори деци. Немам ништа против да се оне кре.у али немојте то да нам приказујете! Дуња Илић, певачица: Дође ми да је поломим - Прљава ку**о! Па дође ми да те сачекам и да ти поломим сваку кост у телу! Дабогда те болело три пута више сваке секунде твог живота, него Тијанине родитеље њихова срца! Борислав Стефановић, ДС: Монструозно - То је скандалозна и монструозна изјава. Нажалост, ово је само почетак ако овакви ријалити-програми наставе да се емитују. Изјава је за сваку осуду. Јелена Маћић, шминкерка: Стрпајте је у лудницу - Треба озбиљно размислити о њеном затварању у установу затвореног типа. Дати јој кошуљицу с подужим рукавима, убацити у собицу с тапецираним зидовима, закључати и бацити кључ. Радмило Арменулић, тренер: Под хитно код доктора! - Тешко је и коментарисати такву изјаву јер је то врста менталног злочина. То што је она рекла за девојчицу која је убијена на најзверскији начин не може да каже неко нормалан. Јанко Веселиновић, СДС: Испод сваког нивоа - То је испод сваког нивоа. Неморална изјава. Такве шоу-програме, у којима учествују такви људи, треба забранити, то не треба да се приказује на телевизији с националном фреквенцијом. Даница Максимовић, глумица: Где је РРА? - То је скандал, треба сви да буду избачени, не само она. Где је РРА и зашто не реагује? Зашто дозвољавају да се шљам скупља тамо? Срамота је за државу и народ!
Прочитајте још:КРАТКО И ЈАСНО: Погледајте шта је Тијанин отац поручио АтиниДНО ДНА: Атина Ферари мртву Тијану Јурић назвала дрољом! (ФОТО, ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА