Најновије

Тероризам искоришћен у политичке сврхе: Заев најавио протесте против власти

СКОПЉЕ– Народни протест, који почиње у недељу поподне у Скопљу у организацији најутицајније опозиционе СДСМ, трајаће док премијер Никола Груевски не оде са власти, најавио је данас лидер те стран
Заев (Фото: Јутјуб)

Заев (Фото: Јутјуб)

Заев је, на конференцији за новинаре на којој је представио још једну у низу „медијских бомби” у оквиру пројекта „Истина о Македонији”, најавио да ће 4.600 активиста остати да спава на скопским улицама како би се одржао континуитет протеста и сутрадан за када је окупљање најавила власт. Изразио је очекивање да власт неће организовати најављени контраминтинг у недељу 18. маја и додао да СДСМ неће дозволити било какве провокације. „Ако је власт неодговорна ми смо одгворни. Учинићемо све да не дође ни до каквог инцидента. Имамо план како то да урадимо”, рекао је Заев.
Прочитајте још:Дачић: Србија жели у „Турски ток“ и позивам ЕУ да нам не прави проблеме!А ево шта је говорио Свети владика Николај о генералу Дражи!
Он је позвао грађане да изађу на, како је рекао, миран и достојанствен протест и да покажу како се ''од срца воли Македонија''. Биће то, додао је, протест са много говорника, а чине се велики напори да се превезу сви они који желе да присуствују протесту, па је од међународне заједница затражена помоћ.
 Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА