Најновије

ПСИХИЈАТРИ ПРЕСУДИЛИ: Атина зрела за лудару!

БЕОГРАД - Она је способна да убије јер се вербална агресија често реализује, анализирају стручњаци старлетин коментар са Фејсбука. Играчицино обожавање смрти и проливања мозга захтева лечење у психијатријској установи, уверава др Ђукић Дејановић.
Атина Ферари (Фото: Јутјуб)

Атина Ферари (Фото: Јутјуб)

Избачена учесница ријалити-шоуа Парови, самозвана плесачица Кристина Марковић - Атина Ферари, зрела је за психијатријску установу, сматрају психијатри. Они кажу да брутално вређање Тијане Јурић (15), преминуле девојчице, као и постављање статуса на Фејсбук профилу, у којем каже да обожава крв и да замишља себе како људима једе очи, говори о дубоко проблематичној особи, која може бити опасна и по околину. Проф. др Славица Ђукић Дејановић, директорка клинике Др Лаза Лазаревић каже да изјаве Атине Ферари могу указивати на неки озбиљнији психолошки поремећај који се лечи у специјализованим установама. "Дијагноза се успоставља након дужег посматрања пацијента, али код ове особе, примећује се језиво непримерена агресија. Ова вербална агресија може бити последица дејства психоактивних супстанци, карактера, али и манифестација болести. У сваком случају, особа која овако нешто изговара, потенцијално може бити и опасна, јер најчешће се дешава да је оно што вербализује особа и способна да уради", закључује Дејановићева. Поред Атининих скандалозних изјава, психијатре забрињава и целокупно њено понашање. Наиме, ова страрлета у ријалитију је показала на шта је све спремна и које су њене границе. Укућанима који јој стану на жуљ често је претила да ће их убити кад изађу напоље, а остала је упамћена и по промискуитетном понашању. Психијатар и криминолог Др Добривоје Радовановић каже да није сигуран шта да мисли о Атининим изјавама, јер су толико апсурдне да помишља да је можда у питању шала. "Ова особа би требало да потражи помоћ у психијатријској установи. А уколико је зезање, онда је она опасна будала!", каже Радовановић, који сматра да је старлета страшно набијена агресијом, што може кулминирати физичким нападом. Подсетимо, поред тога што је мучки убијену Тијану Јурић назвала "дронфуљом", Атина је на свој Фејсбук профил поставила и статусе: "Обожавам крв, песнице, смрт, проливање мозга на улици. Замишљам себе сваки дан како једем људима очи. Како убијам бога у њима и на цевчицу“; " Ја сам зла, мрзовољна, арогантна, безобразна, газим преко мртвих и на њихов костур качим свој 'гучи' капут".

Бежи из Србије?

Према неким сазнањима, Атина Ферари одлучила је да напусти Србију у страху за своју безбедност. Она је јуче требало да отпутује у Босну, где ће се на неколико месеци склонити код рођака. Ову одлуку Атина је донела јер се наводно брине за свој живот, пошто је у неколико претходних дана добила бројне претеће поруке. Она јуче није одговарала на позиве новинара.
Прочитајте још:
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА