Најновије

Ружица излази из "Парова" због Акијевих батина

БЕОГРАД- Учесница „Парова“, Ружица Вељковић биће друга такмичарка овог шоу програма која ће директно са телевизије „Хепи“ отићи у Палату правде. Наиме, Ружици је уручен позив да се као сведок појави 28. маја, како би пред тужиоцем дала изјаву о насиљу певача Андрије Марковића Акија.
Ружица (Фото: Јутјуб)

Ружица (Фото: Јутјуб)

С обзиром на то да га је јавно оптужила да је тукао, због чега је изгубила дете, Прво јавно тужилаштво је почело истрагу. - Уколико Ружица изађе до тада, отићи ћемо заједно из породичне куће, ако не, продукција ће је пустити да буде саслушана, а ја ћу ићи да је видим. Обе смо добиле позив да се у случају против Андије, који је могао да ми убије дете, појавимо у својству сведока. Пошто је Ружица ушла у ријалити, ја сам већ дала изјаву пред судијом док ће она то учинити ускоро. Први пут сам оправдала њено одсуство, сада нисам хтела да одлажем да не испадне како бежи - каже Ружичина мајка Татјана и препричава како је изгледало њено саслушање. - Испричала сам судији да ме је Ружица ту ноћ кроз сузе звала и молила да је спасем. Рекла ми је да ју је тукао и да је закључана у његовом стану. Уплашена да је не убије позвала сам полицију, а она је успела да изађе из стана. Супруг и ја смо је одвели у Ургентни центар и полицију, где је направљен записник - каже певачицина мајка и додаје да ју је на саслушању испитивао Акијев отац Драган, који је уједно његов адвокат. - Покушао је да насиље свог сина оправда тиме што је инсистирао да кажем да ли се моја ћерка са његовим Андријом виђала и после те ноћи. Он тврди да су се у Пожаревцу видели још десет пута, али ја мислим да су само размењивали поруке. За Акија сам чула да свашта прича о нама, али мене то не интересује, мени је битно моје дете - бесна је Татјана, која каже да то није био први пут да је између Ружице и Марковића настала жучна свађа која се завршила физичким насиљем. Подсећања ради, Ружица је једној од учесница ријалитија испричала: - Био је страшно љубоморан, и све је почело када ме је бивши дечко поздравио преко другарице. Расправа је трајала сат времена, а онда ме је бацио на под, лупио ми шамар и развлачио ме по патосу. Он је фин дечко, али када полуди, крене да ме бије. Пијавила сам га полицији, али сам повукла тужбу. Међутим, без обзира на то, мораћу на суд као сведок - рекла је тада Ружица и открила још горе детаље.
Прочитајте још:УСИЈАНА К’О ФОРМУЛА: Шумахерова жена се скинула за Плејбој! (ФОТО / ВИДЕО)Ружица и Филип имали секс пред камерама! (ВИДЕО 18+)
- Носила сам Андријино дете и абортирала сам. Нисмо то планирали и нисмо знали шта да радимо. Онда је једном насред паркинга, иако сам била трудна, почео да ме удара у стомак. Тако снажно ме је ударио, да сам помислила да ћу изгубити бебу. Тог тренутка сам схватила да ћу, и ако се то не деси, сама абортирати. Иначе, Андрија Марковић је дематовао све наводе Вељковићеве и тврдио да је било која реч о ударцу апсолутна неистина. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА