Најновије

Ако ово видите у оку детета реагујте одмах јер би могло бити прекасно!

Чак 48% родитеља је приметило овај симптом код деце, наводи Једна студија. Али већина је мислила да је у питању грешка на фотографији. То се мора променити јер је питање живота и смрти.
Фото: kinderaugenkrebsstiftung.de

Фото: kinderaugenkrebsstiftung.de

Овај чланак ће вам помоћи да можете да откријете ове озбиљне симптоме код деце на време. Када је тетка овог трогодишњег дечака погледала слику приметила је нешто шокантно. Приметила је да нешто није уреду са његовим очима. У десној зеници приметила је чудан одсјај. У почетку мама овог дечака је мислила да је то само проблем на фотографији, међутим, тетка је инсистирала да оду до доктора, офталмолога. Доктор је дијагностиковао шокантну болест: Дечак је имао ретинобластом у оба ока.Након четири месеца хемотерапије, тумор у десном оку се смањио као и мањи тумори у левом оку. Захваљујући тетки, његов живот је спашен. Међутим, он ће остати слеп на десно око. Срећом свако од нас ово може да открије. Направите фотографије са блицом. Ако видите било који од ових знакова, идите одмах код очног лекара. Кад је једна зеница бела, а друга је црвена.Када је једна зеница црвена, а друга је црна.Када су зенице различите боје. [caption id="attachment_475169" align="aligncenter" width="640"]Фото: kinderaugenkrebsstiftung.de Фото: kinderaugenkrebsstiftung.de[/caption] Сваки родитељ треба да зна о овој болести. Свако има телефон и камеру. На тај начин можете спасити дететов живот. [caption id="attachment_475171" align="aligncenter" width="650"]Фото: kinderaugenkrebsstiftung.de Фото: kinderaugenkrebsstiftung.de[/caption] Поделите овај пост са свим својим пријатељима, можда некоме можете помоћи да реагује одмах.
Прочитајте још:Чуваркућа и мед као лек за многе болести: Једноставна припремаЗа добро здравље: Чаша топле воде, свако јутро!
Извор: likemag.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА