Најновије

МИХАЈЛОВИЋ: Немам информацију да је платформа о Косову стигла

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да не зна шта пише у платформи председника Србије Томислава Николића о Косову, као ни да ли је тај документ стигао у кабинет премијера Александра Вучића.
Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

- Нисам упозната са садржајем платформе, али ни о томе да ли је платформа стигла у кабинет. Када дође у кабинет премијера сешћемо као тим и разговарати о томе - рекла је она новинарима након што је у Београду потписан уговор о наставку изградње Жежељевог моста у Новом Саду. Председник Покрајинске владе Бојан Пајтић изразио је забринутост због тога што ни Влада није видела тако важан документ о тако важном националном питању као што је Косово. - Тиме шаљемо лош сигнал међународној заједници и народу Србије - казао је Пајтић и упитао како опозиција може нешто да каже о платформи коју још ни Влада није видела. Пајтић је казао да је на Влади и председнику Србије да усагласе оно што су елементарни ставови државе, а тек након тога опозиција ће моћи да критикује или подржи тај документ.
Прочитајте још:БИВШИ ПРЕДСЕДНИК УСТАВНОГ СУДА ЗАТАШКАВА ЗЛОЧИН: Грубач лажима штити Јанковића!САД враћају терористе на Балкан
Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА