Најновије

Напад експлозивом на аутобус у Републици Српској

ЛАКТАШИ- Још се трага за виновницима инцидента у кругу фирме "Топ турист", у месту Трн. Експлозивна направа оштетила паркиране аутобусе. Нисам имао никаквих претњи, каже директор Дарко Ђакић.
Лакташи (Фото: Википедија)

Лакташи (Фото: Википедија)

Непозната особа протекле ноћи је у кругу фирме "Топ турист" у место Трн, у општини Лакташи, бацила експлозивну направу, од које су настала оштећења на паркираним аутобусима. Информацију је потврдила бањалучка полиција којој је случај пријављен у 1.30. - Доласком на лице места, полиција је утврдила да није било повређених особа. Одрађен је увиђај и о прикупљеним сазнањима обавештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука и у координацији с њим предузимају се даље радње у циљу расветљавања дела и проналаска извршиоца - поручили су из полиције. Иначе, директор "Топ туриста" дошао је у жижу јавности када је прошле године запаљен "мерцедес" Б класе, вредан 30.000 КМ, а који је био власништво фирме. У пожару није било повређених, а захваљујући брзој интервенцији бањалучких ватрогасаца спречено је да ватра с аутомобила захвати оближње куће у Милешевској улици. Дарко Ђакић, директор "Топ туриста" који је возио изгорели аутомобил, изјавио је тада да не зна шта би могао бити узрок пожара.
Прочитајте још: Русија: Уколико Американци поставе ракете у Украјину имамо спреман одговорАмерички одговор руском Армату: Комбинација дрона и тенка (ВИДЕО)
- Аутомобил је власништво туристичке фирме која се бави превозом путника у скандинавске земље, односно Норвешку и Шведску. Нисам имао никаквих претњи, а о томе довољно говори податак да је мој аутомобил био паркиран неколико метара даље и није био мета напада - рекао је Ђакић. Ћутање Власник "Топ туриста" Дарко Ђакић није давао изјаве за медије. Поред возила "Топ туриста", наводно је оштећено и неколико аутобуса "Аутопревоза", који су били паркирани заједно са аутобусима "Топ туриста", али ни у овом предузећу нису хтели да дају било какве информације, само су прокоментарисали да то нема везе са "Аутопревозом". Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА