Најновије

ДС: Министарка пољопривреде је неспособна незналица!

БЕОГРАД - Демократска странка захтева хитну смену министарке Снежане Богосављевић-Бошковић због невероватне неспособности и незнања које је показала водећи сектор пољопривреде. Недопустиво је да за недељу дана у Србији страда целокупна летина због тога што њено министарство није припремило противградну заштиту. На тај начин је нанета ненадокнадива штета пољопривредницима који су захваљујући неспособности министарке дошли у изузетно тешку ситуацију, саопштила је ова странка.
Пајтић - лидер демократа (Фото: ДС Инђија)

Пајтић - лидер демократа (Фото: ДС Инђија)

Министарка је такође показала огромно незнање, које се једино може мерити њеном некомпетентношћу, када је оптужила Демократску странку да позива Владу Србије на „непоштовање ССП-а“. Демократска странка захтева од Владе Србије управо супротно – да примени ССП у својој потпуности и активира његове заштитне мере у случају дуплираног увоза вишкова млека из ЕУ који су првобитно били намењени руском тржишту али се због санкција Русије пласирају на наше тржиште. Демократска странка је допринела томе да се важећи ССП може применити и на начин да се заштите домаћи интереси у екстремним ситуацијама каква данашња јесте, стоји у саопштењу демократа. Бивши радикали које данас воде Србију не смеју да доказују своје „новопронађено европејство“ тако што ће уништити млекарску, месну и ратарску индустрију правдајући се тиме да се некоме неће свидети идеја да она почне да ради свој посао. Ефекти њеног рада су такви да би тешко били гори да се неко намерно трудио да уништи српску пољопривреду: уништено ратарство због града, извоз меса смањен за трећину због шверца, потрованог меса и препакивања, дуплиран увоз млека и многе друге ствари, тврде у ДС-у.
Прочитајте још:ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ У „ПАНДИ“: Харадинај светио сестру па побио српске дечаке!Да ли ће Путин добити новог наследника?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА