Најновије

Први човек КК Металац: Са Миличићем ћемо певати четничке песме

ВАЉЕВО- Дарка Миличића очекује неколико паклених месеци, уколико заиста мисли да заигра за Металац на јесен, односно КК Ваљево, како ће се убудуће клуб звати. Некадашњи НБА играч од 2012. није узео лопту у руке, већ је пецао, борио се у рингу, јахао... Према речима првог човека ваљевске екипе Бошка Ђукановића, долазак Миличића показује да тим има шампионске амбиције у предстојећој сезони.
Миличић (Фото: Јутјуб)

Миличић (Фото: Јутјуб)

- Имамо велике планове, а долазак Миличића показује колико смо озбиљни. Променићемо и име клуба, зваћемо се КК Ваљево, иако смо хтели да се зовемо КК Равна гора, али смо за сада одустали од те идеје јер не би била општеприхваћена - каже Ђукановић. Клуб се можда неће звати Равна гора, али четничка иконографија ће и те како бити присутна у Ваљеву, јер некадашњи НБА ас, као што сви знају, има тетоваже са ликовима војвода Момчила Ðујића и Николе Калабића. - Свако тетовира шта хоће и ја поштујем слободан избор. Мислим да ће се одлично уклопити у екипу, јер ионако играчи у свлачионици певају четничке песме, али то је њихов избор, нисам их наговорио. Ето, сада када су рехабилитовали Дражу, можемо да певамо и да нам нико не замери и Дарко ће се одлично уклопити у екипу.
Прочитајте још:БИВШИ ТРЕНЕР ЕНДИЈА МАРЕЈА: Нико у историји спорта није био доминантан као ЂоковићЧукарички освојио КУП Србије (ВИДЕО)
Плата у Ваљеву за Дарка Миличића никада није била спорна, некадашњи НБА центар је пре свега поново жељан кошарке, а током каријере преко Атлантика зарадио је више од 40 милиона долара. Последњи пут је играо у дресу Бостона (2012), а остаје да се види како ће се показати у Ваљеву. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА