Најновије

УДАР НА ДОДИКА: Пада влада у Републици Српској - нови премијер Мићо Мићић!?

БАЊАЛУКА - Нови премијер Републике Српске ће бити Мићо Мићић, један од високих функционера Српске демократске странке и градоначелник Бијељине, јавља РТВН, а како стоје ствари, према наводима ове телевизије, влада ће бити оформљена без учешћа Додикове странке СНСД.
Мићо Мићић - нови премијер Српске!? (Фото: РТВ БН)

Мићо Мићић - нови премијер Српске!? (Фото: РТВ БН)

Мићић је кратко за РТВ БН рекао да "нема коментар" и није желео ништа више од тога да каже. РТВ БН наводи да је синоћ одржан састанак на којем је одлучено да Мићић буде нови премијер. Потпредседник Партије демократског погреса Бранислав Бореновић данас је рекао да ће у наредном периоду бити формирана нова влада Републике Српске, у којој ће, како је навео, бити места за све странке, осим за СНСД. Учинићемо све да окупимо што већи број посланика свих политичких странака, осим СНСД-а, и да у што краћем року формирамо нову Владу Републике Српске без СНСД. И то је једини гарант успеха Српске, а све остало је пут ка њеном банкроту, уништавању њених ресурса – рекао је Бореновић за агенцију Фена. Он каже да садашњој опозицији у формирању нове већине у Српској могу бити партнери сви, осим СНСД-а, а који су спремни да озбиљно раде на обнови Републике Српске. -Са СНСД-ом немамо шта да радимо, јер они сносе највећу одговорност за ситуацију у којој се Република Српска налази и с њима нема озбиљне борбе против криминала и корупције, јер су свих ових година били најоговорнији за вршење власти и ситуацију у којој се налазимо – рекао је Бореновић.
Прочитајте још:ХАОС У НАЈАВИ: Испоручивање Шешеља неће мирно да прође!Николић: „Велика Албанија“ опасна по цео регион!
Да ли је реч о још једној медијско шпекулацији од стране опозиционих снага или ће ових дана Република Српска добити нову већину у влади и новог премијера, остаје да се види. Актуелни премијер Републике Српске је Жељка Цвијановић из СНСД-а. Извор: Правда / Фена / РТВБН

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА