Најновије

Исповест жене којa је побегла од милијардера јер је водио као пса на повоцу

СИДНЕЈ- Слика која је обишла и згрозила свет је она на којој поменути милијардер, који себе воли да зове Кендимен, води две девојке на повоцима. Једна од њих две, са плавом косом, је Кирсти која је успела да побегне од тог живота и понижења.
Милијардеp (Фото: Инстаграм)

Милијардеp (Фото: Инстаграм)

Кристи Енгелман је била једна од жена које су живеле са озлоглашеним Траверсом Бењоном са којим има и децу. Слика која је обишла и згрозила свет је она на којој поменути милијардер, који себе воли да зове Кендимен, води две девојке на повоцима. Једна од њих две, са плавом косом, је Кирсти која је успела да побегне од тог живота и понижења. Када су родитељи ове девојке видели фотографију, у сузама су је молили да извуче унучиће, односно своју децу из тог одвратног окружења. Када је Кендимен сазнао да се њени родитељи буне, на Инстаграм је окачио породичну фотографију са децом. "Постоји једна ствар која ми је дража од лудих журки а то су моја деца и породица. Ја сам заштитник и узор", написао је он поред слике.
Прочитајте још:Представљена књига о масонерији „Рођени у крви“Писци морају да нађу начин да привуку купце
"Било ми је стало до њега а онда је публицитет постао превише и променио га. А и мене. Схватила сам да је шовиниста и нарцис и манипулатор и нисам хтела ништа више са њим. Људи мисле да се ради о новцу што није тачно јер ништа нисам добила" каже ова девојка кроз плач. Иначе, у тој кући су све време живела и деца. Њих четворо, двоје које је добио са Кирсти, двоје са другом женом Тешом... Извор: Супер жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА