Најновије

Природни лекови против перути

Перут може настати из више разлога. Може бити због суве коже главе или загађење материја. Природни лекови за перут могу помоћи у лечењу овог проблема.
Сода бикарбона и лимун у борби против перути (Фото: norvichealthcare.co.uk)

Сода бикарбона и лимун у борби против перути (Фото: norvichealthcare.co.uk)

Сода бикарбона и сок од лимуна Сода помаже да смањи перут на кожи главе који је узрокован сувом кожом. Лимунов сок је такође делотворан. Узмите соду бикарбону и додајте неколико капи лимуновог сока. Нанесите то на кожи главе уз помоћ четке. Држите око десет до петнаест минута. Исперите косу обичним шампоном. Аспирин у шампону Да ли сте чули за предности коришћења аспирина? Уз помоћ ових чудотворних таблетица можете излечити свој проблем перути у веома доброј мери. Само сломите таблету аспирина и помешајте са обичним шампоном. Примењуте и масирајте правилно. Не заборавите да користите добар регенератор после овога. Јабуково сирће и сок од лимуна Јабуково сирће и сок од лимуна су ефикасни у лечењу перути. Узмите један део јабуковог сирћета и део лимуновог сока. Помешајте добро и примените на кожу главе. Уз помоћ четке покривајте целу област. Нека остане неко време на вашој глави. Оперите косу обичним шампоном. Алое вера и сок од лимуна Користите природну алое веру за лечење перути на кожи главе. Алое вера такође помаже да смањите црвенило и свраб који је узрокован перути. Узмите један део алое вера сока и сок од лимуна. Добро промешајте и нанесите га на косу и кожу главе. Нека остане петнаест минута, најмање. Оперите косу топлом водом за најбоље резултате. Кокосово уље и екстракт рузмарина Екстракт рузмарина помаже да се смањи проблем перути за врло кратко време. Узмите екстракт рузмарина и додајте га у кокосово уље. Нанесите то на кожи главе и не заборавите на масажу скалпа. Оставите око сат времена. Такође можете да користите ово у природном облику. Оперите косу шампоном.
Прочитајте још:Тибетански рецепт за здрав и дуг животКрваре вам десни и имате проблем са столицом? Под стресом сте!Седам намирница које штите од рака дебелог црева
Извор: zenskimagazin.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА