Најновије

Шешељ: Николић би ме одмах испоручио, али Вучић...

БЕОГРАД - Лидер радикала, др Војислав Шешељ изјавио је да ради на неколико нових књига, откривши наслове тих будућих издања, а то су: "Српски народ мора да врати Косово и Метохију", "У Сребреници није било геноцида" и "Апостоли српског национализма" за коју каже да је нека врста наставка књиге "Идеологија српског национализма".
Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

"Ако Бог да, требаће ми 4 до 5 година да завршим те књиге. Још ми се не умире!" - каже Шешељ на промоцији своје нове књиге "Говор мржње као злочин против човечности" која је одржана данас у Београду, у сали општине Вождовац. "Тим књигама желим да разобличим глобализам као нови тоталитарни поредак којег је српски народ био прва жртва" - каже Шешељ. Он је такође рекао да је СРС друга странка по величини са 20% подршке грађана, "а не као што Вучић тврди да је СРС трећа у Србији". Шешељ се дотакао и актуелног захтева да буде враћен у Хаг и рекао је да је "Сержу Брамерцу платила Хрватска" да покрене процес његовог враћања у Хаг. "За разлику од Томислава Николића који би ме одмах изручио, Вучић је свестан шта то значи и он ће оклевати", каже Шешељ. "Шта ће они одлучити, ја не знам." - каже он, износећи низ увреда на рачун два некадашња сарадника. "Ја настављам да се понашам нормално као да се ништа не дешава. Желим само да се странка консолидује и да настави свој успон." - додао је Шешељ. Шешељ је најавио да ће бити кадровских промена на предстојећем конгресу СРС. "Странка је консолидована, али биће кадровских промена на конгресу." - каже лидер радикала. "СРС очекује изборна кампања на јесен." - истакао је Шешељ и најавио је велики митинг у Београду за 28. јун за који каже да ће бити "митинг на којем ће СРС демонстрирати сву своју снагу".
Прочитајте још:СНС и ДС опет у жестоком „препуцавању“Скандал: Шавија и Ружица у секс афери са Дачићем! (ВИДЕО)Радикали поручили влади Србије: Осетићете гнев радикала!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА