Најновије

Њено писмо министру правде је расплакало Србију, а сад открива како је изгледало иживљавање њеног оца

Матуранткиња из Новог Сада Т.Д. (17) потресла је целу Србију писмом које је упутила министру правде Николи Селаковићу у којем тражи доживотни затвор за свог оца који је пресудио њеној мајци Снежани Попадић и који је годинама малтретирао целу породицу.
Илустрација (Фото: Examiner.com)

Илустрација (Фото: Examiner.com)

''Као девојчица имала сам само три жеље: да се ослобидим оца насилника, који се годинама иживљавао над нама, да после мале матуре положим завршни испит и упишем жељену школу и да са мамом и братом одем у други дом у којем ћемо живети само нас троје'', каже Т.Д. Пре четири године напустила је родно место у Банату, преселила се код тетке у Нови Сад и променила име, али тешке успомене немогуће је заборавити, а како каже, очево малтретирање осетила је и пре рођења јер се и док је била у стомаку он иживљавао на њеној мајци. ''Била сам пети, шести разред када је за време свињокоља отац ошамарио мајку и вукао по асфалту, због њене сугестије како да исеку месо. Такав је био према њој годинама и није престао све док је није убио. Ни ножем, ни пиштољем, већ голим рукама. Претукао ју је насмрт'', открива болну успомену Т.Д. Т.Д. сада живи мирним породичним животом у теткиној кући, са браћом и течом, којег, како каже, највише воли. ''Они су ме окружили пажњом и нежношћу за којом сам чезнула од оца'', прича она. Подсећамо, девојка је поручила да се се залаже за усвајање смртне и доживотне казне. Њено писмо Селаковићу је на суђењу њеном оцу адвокат прочитао уместо завршне речи.
Прочитајте још:УХАПШЕН ПЕДОФИЛ: Маторац тинејџерки куповао поклоне, па је онда силовао!Монструм од мајке: Бебу држи на узици и храни као пса! (ФОТО, ВИДЕО)
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА