Најновије

Обрадовић: Грађани у Дверима виде нову политичку опцију

БЕОГРАД - Поводом резултата најновијег истраживања рејтинга Стратеџик маркетинга по коме је десница у Србији у успону, а Двери очитане на 6,6% у коалицији са ДСС, сајт Двери је пренео изјаву једног од лидера овог покрета, Бошка Обрадовића, који каже да "грађани у Покрету Двери виде једину нову политичку опцију на српској политичкој сцени".
Бошко Обрадовић (Фото: ЈуТјуб)

Бошко Обрадовић (Фото: ЈуТјуб)

Овде није у питању успон деснице, већ раст Нове српске опозиције оличене у Покрету Двери и другим патриотским политичким опцијама. Главни разлог томе је што у Скупштини Србије нема истинске опозиције и што алтернатива Вучићевој власти сигурно не може бити Пајтић и Демократска странка. Грађани траже нова лица, нове идеје и нову енергију, а у Покрету Двери виде једину нову политичку опцију на српској политичкој сцени, каже Бошко Обрадовић из Двери. Двери до сада нису биле на власти, немају афере иза себе, нису били чланови постојећих већ виђених странака у последњих 25 година, нису купили дипломе. Притом, Двери доносе нови економски модел - економски патриотизам, који предлаже раскид са досадашњом економском политиком зависности од ЕУ и бригу искључиво о домаћем економском интересу. То значи веће улагање у домаће банкарство, привреду и пољопривреду, а стране банке и страни инвеститори да иду у други план, објашњава челник Двери. То је главна тема у Србији у наредних неколико година, а Двери су једине које су довеле у питање погубни економски модел дужничког ропства према ММФ-у и распродаје свих наших природних и привредних богатстава која траје од 5. октобра 2000. Зато очекујем још већи раст Двери и патриотских политичких опција које се залажу за економски патриотизам у наредном периоду, каже Обрадовић.
Прочитајте још:КРАХ СРПСКЕ ДИПЛОМАТИЈЕ: Румунија најавила признање Косова!?Вучић у Тирани: За нас је Косово наше, а за Албанију независна држава!
Просто није нормално да у Скупштини Србије нема нити једног народног посланика који је против уласка Србије у ЕУ и НАТО, који је против Бриселског споразума и који се залаже за окретање ка Русији као стратешком партнеру број 1. То ће се променити већ на следећим изборима, који уопште нису тако далеко колико се многима чини, закључује Обрадовић. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА