Најновије

РТ ПРЕНЕО КУСТУРИЦУ: У Трећем светском рату главна мета Америке биће Раша Тудеј!

Српски режисер, глумац и музичар Емир Кустурица, у свом интервјуу за “Политику” сматра да уколико евентуално дође до Трећег светског рата, прва мета Америке биће Раша Тудеј, руска национална телевизијска мрежа.
Емир Кустурица (Фото: Медија Центар)

Емир Кустурица (Фото: Медија Центар)

- РТ мрежа руши стереотипе о добрим и лошим момцима, где си црнци, Руси и Срби зликовци, а бели Американци без мане. Џон Кери, министар иностраних послова САД је најгласнији. Љути се на РТ новинаре и говори да је у питању пропаганда те да ову телевизију финансира Кремљ – каже редитељ. – РТ шаље сигнал да свет није одређен само фатализмом либералног капитализма, да САД уводи свет у хаос, да Монсанто не производи здраву храну, да је Кока-Кола идеална за чишћење аутомобила а не за људски желудац, да је у Србији проценат људи који умиру од рака нагло порастао због бомбардовања НАТО-а 1999, да социјална карта Америке пада из дана у дан. - Како време буде одмицало Раша Тудеј ће све више демистиковати “амерички сан” а у ударним терминима ће истине деценијама скриване од очију и срца просечних Американаца улазити у њихове домове и бити исказане на перфектном енглеском, боље артикулисаном од онога који се користи на ЦНН-у – закључује Кустурица.
Прочитајте још:Блудничење у „Паровима“: Сексају се ко луде, па лажу да су труднеАлбанци напали победника „Евросонга“ јер је „газио“ њихову заставу (ФОТО)
Извор: РТ, Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА