Најновије

Вучић: Тачи не зна шта је геноцид

БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић најавио је да Србија припрема одговор на најаву косовског министра спољних послова Хашима Тачија да ће Приштина ускоро покренути тужбу против Србије за геноцид, али и додао да не разуме такву изјаву и да она није утемељена на чињеницама.
Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

„Морам да признам да то не разумем. Ја све наше саговорнике и у Бриселу и свуда, као што знате, поштујем, ниједног се не плашим, али господин Тачи није баш правник и он се баш не разуме у то шта је геноцид“, казао је Вучић у Тирани, где борави у дводневној посети. Српски премијер сматра да је то начин да се скрене прича са формирања специјалног суда о чему би одлука требало да се донесе сутра или прекосутра. „Па хајде онда да причамо о нечем што никакве везе са чињеницама нема“, казао је Вучић.
Прочитајте још:Паjтић: Иза тезе о рушењу стоjе напредњациЈахјага и Мустафа знали за Куманово?
На питање да ли ту изјаву схвата озбиљно, Вучић је казао да он све схвата веома озбиљно. „И ми припремамо наш одговор, али ово није довољно одговорно да бих сувише озбиљно узимао у разматрање“, поручио је Вучић. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА