Најновије

Погледајте шта је Живковић поручио Вучићу на протесту у Зајечару! (ВИДЕО)

ЗАЈЕЧАР - Председник Нове странке Зоран Живковић је био говорник на протесту "Браним Зајечар - мој град", а том приликом је оценио да је тај град „Србија у малом“, односно, пример пропадања које је последица „кукавичке, преварантске и лоповске власти Александра Вучића“.
Живковић у Зајечару (Фото: ЈуТјуб)

Живковић у Зајечару (Фото: ЈуТјуб)

- Постоји много проблема у овом граду, као и свуда у Србији. Имамо 150 Зајечара у Србији, ако је Зајечар пример за проблеме, пропадање, крађу, лошу власт... све оно што обележава последњих неколико година. Ми морамо да решавамо проблеме и локално и глобално, а глобални проблем се зове власт Александара Вучића! То је једна кукавичка, преварантска, лоповска власт која не сме да траје дуже него до следећих избора – рекао је Живковић и додао да је Вучић већ изгубио изборе, те да се само чека дан када ће то и формално бити обзнањено, стоји на сајту ове странке. Живковић је нагласио да се грађанима Србије у последње две – три године „сервирају бајке“ о Београду на води, већим пензијама и платама, јефтинијој струји, великим инвестицијама, а уместо тога грађани се сваког дана суочавају са све већим пропадањем и сиромаштвом: - Не може држава да буде здрава ако јој је здравство болесно и ако лекари раде за вишеструко ниже плате но њихове колеге у окружењу. Не можемо да очекујемо да имамо будућност ако просветни радници једва преживљавају од првог до првог у месецу. Не можемо да очекујемо озбиљну борбу против криминала ако полицајци, који су већином добри људи као и сви остали, немају новца да издржавају своје породице, па јиш морају и сами да купују радну одећу. Србија није држава коју треба да воде кукавице, већ здрави, нормални, пристојни људи који су спремни да учине све да постанемо нормална земља, преноси званични сајт Нове странке. Подсећамо, протест у Зајечару је одржан 30. априла у Зајечару и окупио је политичке савезнике Нове странке, различите опозиционе организације, истомишљенике, незадовољне грађане...
Прочитајте још:Додик одбрусио амбасадама: Џабе шаљете саучешће Изербеговићу нападнути су СрбиКомунистичко коло садизма: Клали четнике католике и играли око лешева (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА