Најновије

Тајсон: Очекује нас меч који сам чекао 5 година

ЊУЈОРК- Некадашњи боксерски шампион Мајк Тајсон уопште није био импресиониран "борбом века" између Флојда Мејведера и Манија Пакјаа.
Тајсон (Фото: Википедија)

Тајсон (Фото: Википедија)

Мејведер је на крају одлуком судија дошао до победе (118:110, 116:112, 116:112), али за "гвозденог Мајка" сам меч и није био неки. "Чекали смо пет година на ово... #разочарање", написао је Тајсон на Твитеру, подсећајући тако да су управо од 2010. трајали преговори између представника ова два трофејна боксера око међусобног дуела. Он је пред сам меч истицао да навија за Пакјаа, коме су кладионичари давали мање шансе за тријумф. "Једноставно, волим Манија. Не зато што он задаје много удараца, већ зато што је врло покретљив, неухватљив, тежак за погодити. Што се мог земљака Мејведера тиче... Знате, када неко себе назове "већим од (Мухамеда) Алија", шта рећи - осим да би неко ко је 'већи од Алија' могао понекад да сам одведе децу у школу. Мали је то човек. Уплашен човек", истакао је Тајсон, мислећи очигледно на то како је бројним поклонима, па и скупценим колима, засипао своје четворо деце (од две жене).
Прочитајте још:Пикси добитник царског одликовања у JапануУПРКОС ЗЕМЉОТРЕСУ: Српске алпинисткиње освојиле врх у Непалу!
Ти малишани сада имају од 11 до 15 година, а добрим делом захваљујући њиховом позиву полицији - отац је, због пребијања тадашње "лепше половине", провео 90 дана у затвору. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА