Најновије

ТИЈАНА И РУЖИЦА У ЛЕЗБО ШЕМИ? Биле у вези четири месеца!

Тијана Ајфон и Ружица Вељковић веома су тајновите по питању свог познанства, разлог за то је што су пре уласка у ријалити биле у емотивној вези.
Ружица и Тијана (Фото: Јутјуб принтскрин)

Ружица и Тијана (Фото: Јутјуб принтскрин)

Њих две су се упознале преко заједничких пријатеља и њихова веза трајала је четири месеца. У прилог иде и свађа у вили Парова, која се догодила пре два дана. Такмичари су почели да запиткују Тијану и Ружицу одакле се знају, колико се дуго знају и шта је по среди њиховог односа, који је већ свима постао сумњичав. Оне су избегавале да дају одговор, све док један од такмичара није питао манекенку да ли су она и Ружица биле у вези. Тијана је кренула да изусти одговор, међутим, Ружица је жустро прекинула, рекавши: - Немој да причаш о томе, никако не одговарај на питања у вези са том темом - узнемирено јој је поручила Ружица, а Тијана је одмах ућутала. Подсећамо, када је Тијана Ајфон ушла у ријалити, нетрпељивост и тензија између ње и Ружице била је видљива од првог тренутка. Неколико дана након Тијаниног уласка, ушле су у велику расправу и пале су тешке речи. Ружица је тврдила да зна разне ствари о Тијани и о томе како је градила каријеру у моделингу, док је манекенка узвратила истом мером и рекла да одлично зна ко је финансирао Ружичин нови сингл, али су обе детаље задржале за себе. Након тога, одјекнула је вест да су њих две имале секс у купатилу, а приликом укључења уживо Тијана је рекла: - Срећо, нека људи знају шта си радила у вц-у. Покажи колена. Подигла си ми сукњу и клекла, а ја сам раширила ноге и ти си ли*ала - обратила се Тијана бившој моделсици, а да пикантеријама краја нема, говори и то што је Ружица то потврдила. Ружица је у дворишту виле рекла Маторој и Јелени да су једном имале секс, али да ће детаље сачувати за укључење уживо у вилу Парова.
Прочитајте још:ПОТПУНО ГОЛА: Атина Ферари – у врућем издању! (ФОТО 18+)Мајка Змаја од Шипова открила зашто га је бивша жена оставила
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА