Најновије

Ружица причала Тијани детаљно о свом абортусу...

До сада је о Андрији Марковићу Акију, Ружица Вељковић причала само ружне ствари: да је насилан, да се тужи са њим, те да је изгубила због њега дете. Са Тијаном Максимовић, међутим, разговор је ишао у потпуно другом смеру.
Ружица - у једној од емотивних криза (Фото: ЈуТјуб)

Ружица - у једној од емотивних криза (Фото: ЈуТјуб)

– Кад сам сазнала да сам трудна, били смо у највећој љубави. Нисмо се свађали – почела је Ружица. – Како си сазнала? – била је радознала Тијана. – Урадила сам прво три теста, она, из апотеке. Били су позитивни. Нисам веровала да сам трдуна, мислила сам да је грешка. Другарица ми је рекла да идем да извадим крв. Урадила сам тако. Чекање је било грозно. Рекли су да ће ми после 12 сати послати резултат на мејл. Уколико је вредност испод 0,5 нисам трудна, а ако је изнад, онда сам трудна. Кад сам отворила мејл, писало је баш – 0,5. Било ми је смешно. Звала сам другарицу да се посаветујем, рекла ми је да сам трудна. Исто су ми потврдили и у лабораторији. Почела сам да се смејем. Па сам онда плакала. Неки чудан осећај. Лудило неко. Јавила сам Акију и он је дошао код мене. Показала сам му мејл. Сат смо само ћуталии гледали у једну тачку. – Како си одлучила да абортираш? – питала је Тијана. – То је било прошле године, имала сам 23, обоје нисмо хтели. Наредне две недеље биле су најгоре. Ту се свашта издешавало. И оне батине, и све. Решила сам да одемо на абортус. А, тамо, катасрофа. Ужас. Младе, лепе девојке, чекају да уђу. А, кад уђеш, готово. Нема више. Андрија је плакао. Само је плакао, тресао се. Рекао ми је да то можда не би требало да радим, јер постоји бојазан да после немам деце. Ипак сам се попела горе, у амбуланту. Али, заборавила сам књижицу. Кад сам се вратила по књижицу, мислио је да нећу то урадити. Смејао се и рекао: еј, предомислила си се? Рекла сам да нисам, већ сам дошла по књижицу. Ридао је колико је плакао. Боже, никад нисам видела мушкарца да тако плаче.
Прочитајте још:ОВАКО ИХ ПРОМОВИШУ: Лили је секси анђео бренда „Victoria’s Secret“ (ВИДЕО)МИМИ ОРО: Авиони имају ауто пилоте и сами иду путем! (ВИДЕО)
– Јесу ли знали твоји? – питала је Тијана. – После су сви знали. Али, тада, нисмо чак ни хтели ником да говоримо. Његови су разведени. Ишли смо до његове мајке и баке, па код оца. А родитељи су му супер, баш сам се шалила са њима. С његовим оцем сам била у најбољим односима. Отишли смо на ускршњи ручак, сви су били ту. Чак су се и шалили са нама, говорили: можда имају нешто да нам кажу? Као да су знали. Нисмо ником рекли тада, после су сви знали. Извор: Ало / srbijapress.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА