Најновије

ОНИ СУ ДАНАС ПОСТАЛИ ХЕРОЈИ РУСИЈЕ! Посада уништеног Сухоја прво евакуисала путнике, а онда остала да се бори са ватреном стихијом (ВИДЕО)

Посада авиона који је у пламену слетео на Шерметјево остала је до краја на свом радном месту, све док последњи путник није евакуисан. Они су активно учествовали у акцији спасавања.

Они су данас постали хероји Русије (Фото: Твитер)

На друштвеним мрежама деле се њихове фотографије, са коментарима да су они хероји.

Посаду авиона чинио је командат Денис Евдокимов, копилот Максим Кузнезов, стјуарти - Татјана Касаткина, Максим Моисејев, Ксенија Вогел.

Подсетимо, 41 особа је јуче погинула, међу којима и најмање двоје деца, а више је повређено приликом принудног слетања путничког авиона који се запалио на московском аеродрому Шереметјево, јавила је руска агенција Тас с. У авиону се налазило укупно 78 путника, уз шест чланова посаде.

Три особе су примљене у Руски национални центар за хирургију, рекао је директор центра новинарима, додајући да је двоје пацијената претрпело опекотине на око 15-20 одсто тела, а такође имају и оштећење плућа.

На списку повређених путника је био Владимир Јеменков, први човек Северноморске области. Званичник је потврдио да је био на лету, али је одбио да даје коментаре.

Према писању страних медија, пожар на аеродрому је угашен.

Спасиоци претражују остатке репа авиона, у коме би, претпоставља се, могло бити још мртвих који нису успели да се евакуишу.

Председник Русије, Владимир Путин, изразио је саучешће породицама погинулих. Он је наредио да се темељно испита инцидент.

Тотални хаос у студију, пале невиђене прозивке између Шешеља и Чанка. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА