Најновије

ПОЛИТИЧАР УШАО У ПАРОВЕ: Дачић би ме убио због секса пред камерама!

У најгледанији ријалити програм “Парови” ушао је и један политичар, члан СПС-а Александар Пожгај (31) којег су београдски медији прогласили за најбахатијег директора државног предузећа, а он је некада обављао функцију директора Луке Нови Сад.
Само бахато (Фото: Facebook/Aleksandar Consigliere Požgaj)

Само бахато (Фото: Facebook/Aleksandar Consigliere Požgaj)

Лидер СПС-а и шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је да не подржава улазак члана његове странке у “Парове”! Он је по уласку у ријалити “Парови” изјавио да му је лидер СПС-а Ивица Дачић забранио секс пред камерама. – Дуго сам размишљао о томе да ли да уђем у вилу. Многи људи имају предрасуде о мени и искривљену слику, мој циљ је да ме упознају и да сви виде какав сам заиста. Секса неће бити, забранио ми је шеф – рекао је он. – Ивица би ме убио када бих имао секс пред камерама или када бих се понашао вулгарно. Дакле тај филм нећете гледати – рекао је он и додао да се нада да ће људи из СПС-а бити задовољни његовим учешћем у Паровима. Лидер СПС-а Ивица Дачић рекао је да не подржава улазак Пожгаја у ријалити шоу. – Таман посла не подржавам га – рекао је Дачић.
Прочитајте још:Атина признала да ради као пословна пратња!?Атина Ферари: Ружица и Матора се дрогирају,напала ме је јер сам је видела
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА