Најновије

Северина о својој новој љубави

Након што је обелоданила да је у љубави са 15 година млађим момком, Северина је испричала за "РТЛ" како се осећа у тромесечној вези.
Северина (Фото: Инстаграм)

Северина (Фото: Инстаграм)

"Живот је игра, а моје весеље и срећа су када усрећим другог човека и друге људе. То ми се остварило", рекла је Севе и додала да љубав прво треба пронаћи у себи, јер како зрачимо тако привлачимо. Певачица није прокоментарисала благослов Игорових родитеља који су претходних дана рекли шта мисле о вези свог сина. На питање шта мисли о разлици у годинама она је рекла да "некако тешко одраста". "Па ја тек имам 14, 15", рекла је кроз смех. Северинин бивши партнер Милан Поповић одлучио је да повуче тужбу против ње, јер не жели да се с њом гања по судовима. То се може објаснити и тиме да је и он пронашао нову љубав.
Прочитајте још:Атина признала да ради као пословна пратња!?ПОЛИТИЧАР УШАО У ПАРОВЕ: Дачић би ме убио због секса пред камерама!
Иако су домаћи медији писали да је Севе намерно обелоданила да је у вези, како би "вратила" Милану, она само шири позитивне вибрације и свима поручује: "Ја волим што се волимо, а љубав се љубављу враћа". Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА