Најновије

БЕОГРАДСКИ ПРОФЕСОР ПРИВОДИ УЧЕНИЦЕ И КОЛЕГИНИЦЕ: Згодни наставник има и "љубавну собу" у школи!

Наставник физичког у једној београдској средњој стручној школи направио је од свог кабинета ”љубавну собу”, у којој је често има секс с колегиницама, али и тек пунолетним ученицама.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

О љубавним несташлуцима згодног професора одавно се шушка, стизале су и пријаве на његов рачун, али директор школе не предузима ништа како не би пукла брука и школа доспела на лош глас. Поред фискултурне сале се налази кабинет у којем згодни профа заказује састанке, а централно место у њој заузима ”секси кревет”. – Професор физичког је веома згодан и леп, па жене просто лудују за њим. Чим у колектив стигне млада колегиница, сви знају да ће она врло брзо завршити у ”секси кревету”, како колеге зову његово љубавно гнездо. Проблем је што он једноставно не може да одоли лепим женама, па у његовом кревету завршавају и згодне матуранткиње – открива извор ”Информера”, професор који је неколико година радио у овој школи, а сад је активиста једног просветног синдиката. Саговорник каже да у школи већ годинама гледају кроз прсте на несташлуке лепог професора иако многи знају шта се дешава иза закључаних врата његовог кабинета. – Он је велики манипулатор! Ангажован је у школском синдикату, са сваким директором је у добрим односима, као и са већином колега. Неки од них га свесно штите иако знају шта ради, други само сумњају, док трећи верују да ту причу о ”љубавној соби” шире они који му завиде што је тако успешан, згодан и леп. Колегинице које су прошле кроз његов кревет наравано ћуте јер тако штите себе, пошто су многе од њих удате. Било како било, он и даље васпитава децу иако му је одавно требало одузети лиценцу за рад – прича извор. Радмила Додић, председница Форума београдских основних школа ( ФБОШ) потврђује да овај случај ”лепог профе” није усамљен у српским школама. – Јавна је тајна да се овакве и сличне ствари дешавају и у другим школама у Србији! Нажалост, колеге се често праве луде иако знају шта се дешава, а то је по мени лажна солидарност. Сматрам да морамо да почистимо своје двориште од неколицине алкохоличара и педофила који нису достојни наставничког звања јер само тако можемо да штитимо и себе и децу – истиче Радимла Додић.
Прочитајте још:Виши званичник НАТО: Светски рат је неизбежан и почиње до летаЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ НАПАДА У САРАЈЕВУ: 30 муслимана тукло 5 Срба – претили клањем и псовали „Је#ем ти мајку четничку“!
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА