Најновије

Ђурђев: Србија гори у апатији и безнађу

СРБОБРАН - У оквиру кампање за председничке изборе Алтернатива за Србију представила је у Србобрану свог кандидата Мирослава Паровића. Присутнима су се, испред Алтернативе за Србију обратитли: Александар Ђурђев, Захарије Трнавчевић, Боривој Рашуо, Бојан Панаотовић и Мирослав Паровић.
Aлександар Ђурђев (Фото: Алтернатива за Србију)

Aлександар Ђурђев (Фото: Алтернатива за Србију)

- Данас у Србији без пристојности нема ни позиције, ни опозиције и само васпитани људи знају ред, а Мирослав Паровић, кандидат за председника државе је и пристојан и васпитан - рекао је, обраћајући се Србобранцима генерални секретар Треће Србије Александар Ђурђев. - У Србији у којој се сваки дан нагомилавају проблеми није циљ да неко понуди решења, па да на њихову реализацију чекамо више година. Србија гори у апатији, безнађу, вршњачком и породичном насиљу, а Мирослав Паровић је направио тим који ће наћи решења и за ове, и за све друге проблеме и та решења ће брзо бити реализована. Управо се по томе Паровић разликује од других политичара. Разликује се и по томе што ће вам Мирослав Паровић, уместо када ће нам бити боље, рећи шта треба да урадимо како би се већ од сутра у овој држави боље живело - каже Ђурђев. Кандидат за председника Србије, Мирослав Паровић, обраћајући се присутнима, као своју највећу предност истакао је то што је као најмлађи политичар у Србији успео да се договори са најстаријем политичарем око начина решавања нагомиланих проблема у држави. Кандидат за председника Србије, Мирослав Паровић рекао је  да има наде и да може другачије и боље да се живи у Србији. - Ја сам председник нове политичке генерације и управо то што вам до сада нисам давао лажне наде и лажна обећања, управо то што вас, за разлику од других, нисам лагао, управо то је моја највећа предност - истакао је кандидат за председника Србије, Мирослав Паровић. Иако нису још увек расписани председнички избори, Алтернатива за Србију је кренула у кампању и представила свог кандидата Мирослава Паровића, председника Треће Србије.
Прочитајте још:Вучић: Дефицит је 4 пута мањи од планираног, то све говори о нашим резултатима!Нова странка: Напредњаци запослили 50.000 политичких војника у јавном сектору
Извор: Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА