Најновије

ДСС: Продају све што стигну - Косово, оранице, Телеком...

ПОЖАРЕВАЦ - Градски одбор Демократске странке Србије у Пожаревцу посетила је председница странке Санда Рашковић Ивић. Разговор са чланством у Пожаревцу дошао је након суботње седнице Главног одбора ДСС-а који је разрешен демократски. Демократска странка Србије је оштра опозиција, а пројекат “ Београд на води “ око кога је и дошло до сукоба, превазилази оквире Београда и има републички значај, стоји на сајту ДСС-а.
Санда Рашковић Ивић (Фото: ДСС)

Санда Рашковић Ивић (Фото: ДСС)

„Демократска странка Србије је у овом тренутку у истом положају у каквом је била и 1997. Тада је из принципијелних разлога изабрала опозиционо деловање и 2000. изнедрила др Војислава Коштуницу и победила на изборима. Ово је такође тешко време за Демократску странку Србије, али ће опет остати доследна и државотворна странка доследних људи пре свега када је у питању измена Устава која омогућава поклањање Косова“, истакла је Рашковић Ивић. Она је додала да је Србија економски руинирана земља у којој власт распродаје све – Косово, оранице, Телеком и да за то нема разлога ни оправдања, преноси сајт ДСС-а.
Прочитајте још:Зашто је Ватикан наоко напречац „заволео” православну Србију?РАТНА РЕПОРТАЖА: Не­ђо Цар и Све­ти Лу­ка
„Продају и оно што нико не тражи у нади да их Европа чека мада је из Уније стигао сигнал да пријема неће скоро бити. Вучић, кога се још по неко сећа као министра информисања из 1998-1999. гаси локалне медије иако то није услов Европске уније да би угушио опозиционо деловање и други глас“, рекла је у Пожаревцу Санда Рашковић Ивић, председница Демократске странке Србије. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА