Најновије

РАСКРИНКАНИ: Хакери објавили преписку Сороша и Порошенка

РУСИЈА - Хакерска група Кибер-Беркут је објавила саопштење у којем наводе да су дошли до поверљиве преписке Џорџ Сороша, утицајног финансијског магната и Петра Порошенка, украјинског председника.
Сорош (Фото: ЈуТЈуб)

Сорош (Фото: ЈуТЈуб)

Преписка потврђује да је "Украјина потребна Сорошу како би ратовала против Русије", наводе припадници Кибер-Беркута. Из преписке се види да Сорош заговара достављање супер-модерног оружја украјинској војсци и присуство америчких инструктора у Украјини. Сорош је Порошенков саветник за војна питања, истиче се у саопштењу Кибер-Беркута. Сорош је саветовао Порошенка да главни људи за управљање безбедоносним структурама и оружаним снагама буду Весли Кларк, амерички генерал и пољски генерал Валдемар Шкипчак. Он је такође Порошенку указао да је потребно устројити видљиву борбу против корупције, наводи се у саопштењу Кибер-Беркута.
Прочитајте још:Виши званичник НАТО: Светски рат је неизбежан и почиње до летаАмерички добровољац у ДНР испричао о језивом злочину Украјинаца па одржао лекцију сународницима у САД (ВИДЕО)
Сорош инсистира да лидери Европе доделе Украјини помоћ у висини од једне милијарде евра годишње, а Кибер-Беркут истиче да је ово посебно интересантно, јер би било добро видети како ће грађани ЕУ реаговати на идеју финансирања "кијевске хунте". Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА