Најновије

ПСИХОЛОГ О ЗВЕЗДИ ПАРОВА: Ружица је зрела за лечење! Прво абортирала, па дете дала на усвајање?!

Ружица Вељковић се труди на све могуће начине да скрене пажњу на себе и придобије пажњу околине а све то пред будним оком камера Парова.
Ружица Вељковић (Фото: ТВ Хепи)

Ружица Вељковић (Фото: ТВ Хепи)

Последња прича која је шокирала и њене родитеље јесте да је у средњој школи родила дете које је потом дала на усвајање. Тачније, на почетку ријалитија млада певачица и манекенка је рекла како је наводно била трудна са певачем Акијем Марковићем, али да је он наводно убио дете у тренутку када ју је тукао. После тога, Вељковићева је изјавила да је исто дете абортирала јер није видела светлу будућност те везе. Сада, након приче о томе да је дала дете на усвајање, Ружица изгледа као психички нестабилна особа јер су свима постале сумњиве њене приче о детету. Псухолог Зоран Миливојевић рекао је да сигурно да Вељковићева има неки психички проблем. "Такав случај показује да је особа жељна пажње. Ако их неко их не гледа, онда они осећају да не вреде као личности па тако на све начине полушава да буде у првом плану. То је једна од типичних начина, у ствари, то је улога једног болесника", каже психолог Миливојевић. "Пацијент покушава да привуче пажњу на себе тако што ће смишљати приче о различитим фазама расположења.. Рећи ће да је трудна па мора више пажње да им се посвети, а онда ће причати и о спонтаном побачају, где такође жели сву пажњу на себе. Након тога себе приказује кроз сцене како пати и да јој је много тешко. Како год да окренете, овакав пример особа говори да се на све могуће начине бори за пажњу. То друге нервира јер у почетку верују у причу, а онда схвате да је то лаж и почну да је исмејавају. Став психолога јесте да таквој особи треба помоћи јер она представља слику некога ко се осећа невољно и одбачено", рекао је психолог. "Они често немају јасну дефиницију шта је њихов проблем, околина их доживљава као хистеричне, а данас ми за то кажемо да су глумци који не бирају начин да се нађу у центру пажње", објашњава Миливојевић. Ружичина мајка: Из досаде измишља Мајка Ружице Вељковић сматра да је њеној ћерки потребна пажња и не подржава њене измишљотине да је родила дете па га дала на усвајање. "Ружица је сама крива за овакву причу, јер је измислила да је остала трудна са тадашњим дечком у средњој школи и да је нежељено дете, тобоже, дала на усвајање. То апсолутно није тачно јер прва не бих дала да да некоме дете. То је будалаштина. Она је вероватно из досаде, жељна пажње, у школи измислила да има дете. И тада сам викала на њу и говорила да неће свако разумети њену шалу и да такве изјаве нису за зезање", рекла је Ружичина мајка. Доживела нервни слом Када је продукција раздвојила Ружицу и Филипа, она је почела да хистерише. Лупала је главом о лавабо, плакала, урлала, а остали укућани су покушавали да је смире. Касније је причала да не може да цео дан издржи без Филипа. Многи укућани су били су убеђени да је Ружица имала нервни напад, док су остали сматрали да је глумила како би била у центру пажње.
Прочитајте још:Казна од 10.000 евра (ВИДЕО)Ма каква Фарма, какви Парови, њихове свађе нису ни приближне нокаутима ових Руса! (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА