Најновије

Старлета открила: Почела сам да се скидам са 15 година

Амбер Роуз која је постала позната након везе са репером Кање Вестом, испричала је у интервјуу за "Космополитан" да је почела да се бави стриптизом када је имала свега 15 година.
Амбер Роуз (Фото: Инстаграм)

Амбер Роуз (Фото: Инстаграм)

Пре него што ће започети гламурозни животни стил модела и холивудског селебритија, Амбер Роуз је знала и за теже дане. Како је открила у интервјуу за "Космополитен" њени родитељи су се развели док је она још била дете. Остала је да живи са мајком, а како није желела да одраста у сиромаштву Амбер је већ са 15 година почела да зарађује за себе. Наиме, већ тада је почела да се бави стриптизом. -Била сам веома, веома млада. Када сам се први пут скинула рекла сам себи: "О Боже, ја не могу ово да радим!" Била сам дете, и мислим да сам у то време још била невина. Тада за мене је била велика ствар да будем на сцени у топлесу и мислила сам да тај посао није за мене- испричала је Амбер. Међутим, Амбер је открила да је већ са 18 година постала много сигурнија у себе и у свој посао који је наставила да ради све до 25 године. -То је био најбољи део мог живота. Толико сам се добро забављала. Била сам млада, лепа, свако вече на сцени и нисам се стидела свог тела. Тада сам и стекла доста пријатеља за цео живот- рекла је Амбер. Иначе, Амбер Роуз се, након што је завршила каријеру стриптизете, посветила моделингу, а ширу популарност је стекла док је била девојка познатог репера Кање Веста. Амбер има сина из брака са репером Виз Калифом.
Прочитајте још:ПОТПУНО ГОЛА: Атина Ферари опет провоцира! (ФОТО 18+)Ма каква Фарма, какви Парови, њихове свађе нису ни приближне нокаутима ових Руса! (ВИДЕО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА