Најновије

Лезбо акција у "Паровима" - Ружица и Матора!

БЕОГРАД - Ружица Вељковић није имала секс само са Филипом Ђукићем у „Паровима“, већ је то урадила и с најбољом другарицом Јованом Томић Матором. Њихова лезбо-акција догодила се пре него што се Ружица смувала с манекеном, пише Курир.
Ружица Вељковић (Фото: Јутјуб)

Ружица Вељковић (Фото: Јутјуб)

Њих две су се дохватиле у туш-кабини после једне журке на којој су се обе напиле. Пошто тамо нема камера, мислиле су да су сигурне и да се за њихов секс неће сазнати, али пошто су биле озвучене, све се чуло. Међутим, тај снимак никад није објављен, док је звучни запис Мациног и Гастозовог секса пуштен у етар. - Матора и Ружица су испред кабине окачиле бубице о кваку, након чега су имале секс - наводи Курир. Иначе, Ружица је већ имала лезбо искуство с Тијаном Ајфон, док Матора негира да је наклоњена истом полу. Позвали смо Александра Вељковића, Ружичиног оца, ког лезбо-секс његове ћерке и Маторе није изненадио: - Ружица одлично зна шта ради. Тамо су околности другачије. Немам ништа против да се ради све оно што је у границама нормале. Моја ћерка као и остали такмичари народу су пружили шоу, а у неким тренуцима је и њима потребно да се опусте и пробају оно што им се чини занимљиво.
Прочитајте још:Казна од 10.000 евра (ВИДЕО)Ма каква Фарма, какви Парови, њихове свађе нису ни приближне нокаутима ових Руса! (ВИДЕО)
С друге стране, Ана Томић, Маторина мајка, није била расположена да прича. - Нека све иде како иде. Гледам ћерку, али мени је најбоље кад ништа не знам и не коментаришем. Хвала вама што сте позвали - поручила је Томићева. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА