Најновије

БИЗАРНО: Украјински фашисти заробили Руса па се збунили кад су му видели тетоважу (ВИДЕО)

МАРИУПОЉ - Организација Десни сектор, која у својим редовима има велики број неофашиста, објавила је снимак наводно заробљеног војника ДНР-а који је држављанин Русије.
Заробљени нациста ? (Фото: Moevideo.net)

Заробљени нациста ? (Фото: Moevideo.net)

Младић Роман Анатољевић заробљен је код Широкина, а украјински официр показује његова документа из Руске Федерације и ДНР-а. На снимку се види да је он пребијен након заробљавања, а у једном тренутку скида мајицу да би показао на леђима тетоважу нацистичког орла са кукастим крстом. Борци "Десног сектора" сигурно су били збуњени када су открили да је заробљени Рус њихов "бели брат". Међутим, званични органи ДНР нису потврдили да је реч о њиховом борцу: Новоруски медији подсећају да је још на почетку рата откривено да припадници неонацистичкох организације из Русије одлазе да се боре на страни екстремних украјинских организација. Погледајте видео: Јуче је у Марипољу одржана војна парада батаљона "Азов" који се такође доводи у везу са неофашизмом а снимак те параде можете видети ОВДЕ.
Прочитајте још:Американци шаљу беспилотне летелице да прикупљају информације за украјинску артиљерију (ВИДЕО)ДИРЉИВО: Снајпериста Берић написао причу о страдалој деци Донбаса (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА