Најновије

НАПАДНУТА НИКОЛИНА ПИШЕК: Чупање за косу на Ташмајдану

ТВ водитељка Николина Пишек доживела је непријатност у Ташмајданском парку, када ју је, док је шетала са ћерком, дадиљом и псом, напао велики пас.
Николина Пишек (Фото: Фејсбук)

Николина Пишек (Фото: Фејсбук)

Наиме, када им је пришао велики пас Николина је покушала да га помери, али је онда дошао други и скочио на колица. - Док је моја дадиља гурала колица, ја сам на повоцу шетала Артура. Кад су се створили ти велики пси, власница није урадила ништа да их заустави, иако је један скакао по дечјим колицима у којима је била Уна Софија. Морала сам да реагујем. Почеле смо да се свађамо, али пошто свађа никуда не води, окренула сам се и отишла - испричала је водитељка. Она је додала је да је изнервирана власница великог пса кренула за њима. - Почела је да ме вуче за косу, чупала ме и псовала. Наравно да сам јој одговорила, нећу ћутати некултурним особама. Викала је да ме препознала, да зна ко сам, док сам ја запањена и у страху бежала из парка. Уплашила сам се за себе, бебу и свог недужног пса, а полицајца или комуналног инспектора није било у близини - каже водитељка.
Прочитајте још:ЈЕЛЕНА ГОЛУБОВИЋ ШОКИРА: Ако не будем родила онда ћу усвојити копилеШТА ЈЕ СА ОВИМ ЉУДИМА: Маца Дискреција вређала отетог дечака у Белој Цркви
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА