Најновије

Марић: Владике СПЦ гледају "Парове" - зову ме да ми кажу ко им је фаворит!

БЕОГРАД - Миломир Марић, главни и одговорни уредник ТВ Хепи, најавио је могућност да у ријалити „Парови“, познат по сексу и перверзијама, позове и разрешене владике Српске православне цркве (СПЦ).
Миломир Марић (Фото: ЈуТЈуб)

Миломир Марић (Фото: ЈуТЈуб)

Наиме, у новом броју недељника Њузвик он је устврдио да овај програм, препун најприземнијег садржаја, гледају и црквени великодостојници. - Мене шокира гледаност „Парова“. Зову ме владике из Синода СПЦ, кажу да не стижу да спавају, до пет ујутру гледају да виде шта ће се десити, зову академици, политичари... - рекао је Марић за Њузвик. Међутим, за Курир није желео да открије о којим је владикама реч, само је шеретски додао да је „опште познато колико су владике несташне“. - У данашње време не зна се ко су грешници, а ко свеци, што доказује и чињеница да су неки од владика смењени на Светом архијерејском сабору јер су били несташни. Можда ћемо и њих звати да учествују у „Паровима“ - каже Марић. Он истиче да га владике зову да коментаришу ријалити. Понекад му говоре и о својим фаворитима: - Некима је то Змај, а некима неко други. Владике „Парове“ гледају зато што су модерни, знају да праву Србију могу видети само у овом ријалитију. Честитају ми што сам успео да је разоткријем, чак су због тога и орден хтели да ми дају.
Прочитајте још:МОЋНО: Анђела Вештица у најновијем секси издању (ВИДЕО)ТРАГЕДИЈА: Из аутоматске пушке убио двоје!
Верски аналитичар Драшко Ðеновић каже да је велико питање да ли владике стварно гледају овакав садржај, а ако и гледају, то вероватно не важи за све. - Владике у СПЦ су монаси и као такви не би требало да гледају ни ТВ, а камоли овакав садржај. Међутим, може се десити да је неки појединац то некад и погледао. С друге стране, за неке владике, међу којима су и они смењени, везивали су се греси много гори од гледања ове емисије - закључује Ðеновић. Курир је јуче покушао да ступи у контакт с владикама Георгијем, Филаретом и Артемијем, који су разрешени управљања епархијама, као и претходно разрешеним владикама Качавендом и Константином, али нисмо добили њихов коментар овим поводом. Коментар нисмо добили ни у Синоду СПЦ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА