Најновије

УКЛЕТИ ПАРОВИ? Учеснике прогоне духови, зову попа у помоћ!

Учесници “Парова” тврде да је кућа у којој бораве уклета, а толико су се испрепадали да су замолили продукцију да им – пошаље попа!
Учесници "Парова" (Фото: ТВ Хепи)

Учесници "Парова" (Фото: ТВ Хепи)

Они, међутим, не желе да се свештенику исповеде и окају грехе, већ да он освешта простор у којем тренутно живе. Тома Пантерс је први открио како сумња да се у кући налази дух. Овако је описао своје паранормално искуство: – Целу једну ноћ сам се борио са нечим. Давило ме је. Осећао сам руке на врату, а кад сам отворио очи, никог није било. Музичар драматично додаје: – Цео сам био изгребан. Док сам гледао у ране, појављивале су се нове. Осећам страх, мораћу да носим бели лук са собом. Причу је потврдила и инспекторка Јасна Јанковић: - Видела сам те ожиљке на Томи. Нису га изгребали људски нокти. То је нека ђавоља работа. Решење за проблеме нашла је Маца Дискреција: – Требало би сви да одемо код једне жене из Тузле која истерује страх и зле силе. Она салива олово. Ако ти пукне изнад главе, онда је проблем решен. После човек мирно спава, ништа га не прогони. Буде срећнији и опуштенији.
Прочитајте још:УВРЕДЕ У „ПАРОВИМА“ ПОСТАЈУ СВЕ ЖЕШЋЕ И ПРОСТИЈЕ: Даћу ти шампон да се опереш од силних к……НЕУРАЧУНЉИВИ ЗМАЈ ОПЕТ ПРЕТИ: Комшији ћу одрубити главу када изађем
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА