Најновије

РАЗОТКРИВЕНА СТАРЛЕТА: Маца се проституише за 150 евра!

Сенада Нуркић, познатија као Маца Дискреција, све време тврди како се бави певањем и да од тога зарађује за живот, али поруке до којих је „Ало!“ дошао показују тотално супротно. Наиме, босанска старлета је, само неколико дана пре уласка у вилу „Парова“, уговарала секс са једним сарајевским бизнисменом, и то уколико јој плати 150 евра.
Маца Дискреција (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Маца Дискреција (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Анонимни мушкарац послао је Маци поруку и питао је колико може да остане са њим, да би му она одговорила да може колико он жели. Међутим, Дискреција је у старту поставила своје услове и објаснила да се код њега у хотелу неће појавити док јој не уплати новац унапред, како би платила возача и купила неке секси крпице. На његово питање да ли постоји могућност да се виде одмах, учесница „Парова“ му је написала: - Вечерас имам Словенце! Око седам морам Словенце задовољити, стигли су у Босну. Сутра ми уплати 150 евра и долазим у Сарајево. Идемо у хотел, завршимо, и ја назад. Боље да ја дођем тамо, позната сам, овде ме сви знају. Имам свог шофера већ неколико година. Не брини, све ће бити топ - додала је Сенада. - Без везе ми је то да долазиш са неким, је*ем ли га, да нас чека лик - написао је бизнисмен. - Знамо се, а и он ће ме после возити у Београд. Уплати ми сутра - била је стриктна Маца. Када је анонимни мушкарац питао зашто унапред да јој уплаћује новац, када може и лично да јој да, учесница ријалитија му је објаснила да „не може на руке“. Сенада је исто вече наставила да шаље и провокативне фотографије, као и перверзне поруке у којима објашњава да је машина у кревету и да са њом треба издржати. Осим тога, Маца је напоменула да пре секса треба да се упознају. - Нећу одмах скочити на тебе! Фино, полако. Само сељаци се одмах клепе. Вечера, вино, па секс. Лагано, неколико сати - написала је Нуркићева како би момку било јасно шта добија за ову цену. У њиховом дописивању Маца је признала да је пробала тројку и да у сексу воли све. С обзиром на то да у овој преписци своје тело нуди за 150 евра, остаје да видимо да ли ће Гастоз секс који су имали у ријалитију морати да плати ретроактивно. Маца: Нисам лака роба Маца Дискреција сваки тренутак у ријалитију „Парови“ користи да објасни како је она поштена девојка и како је са мушкарцима била само из љубави. Неколико пута се бранила од напада укућана, објашњавајући да она није лака роба. - Да сам лака роба, не бих ушла у ријалити. Овде сам дошла да се борим. Дошла сам да покажем да нисам спонзоруша - рекла је Маца још по уласку у вилу „Парова“. Многи у вили су нападали Дескрецију како је пружала сексуалне услуге за новац, али она ниједног тренутка није тако нешто признала.
Прочитајте још:ПОРНО ПАРОВИ 2015: Ово су најбољи снимци напаљене дружине! (ВИДЕО 18+)Погледајте какав надимак има Ружица на Врачару!
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА